Elég siralmas, amit az utóbbi években Kate Beckinsale előad filmes pucérkodás címszó alatt. Olyan mutatványokkal szúrja ki rajongói szemét, mint ez a füstben fetrengés az Underworld akárhányadik részébenvagy ez a fájdalmasan decens zuhanyozás a Vakító fehérség című krimiben.Beckinsale-t a szemérmesebb színésznők között szokták számontartani, de a karrierje elején, pontosan húsz évvel ezelőtt azért bevállalt egy tisztességes meztelenkedést. Ez a Lóhalálában című thrillerben volt, amelyben egy fiatal restaurátort játszik, aki miközben egy régi festményt hoz rendben, egy rejtett szöveget fedez fel az egyik festékréteg alatt, és megpróbál felgöngyölíteni egy évtizedekkel korábbi bűntényt.
 

A filmet nem láttam, de az alábbi részletek alapján egészen röhejesnek tűnik. Beckinsale először egy meghitt, romantikus jelenetben tüsszenti többször arcon a fickót, akivel addig csókolózott, aztán bugyira vetkőzik, tölt magának egy pohár bort, és könnyes szemmel nézi a rejtélyes festményt. Később tökpucéran látjuk viszont egy másik ürgével, amint feltehetően egy balul elsült szexuális együttlét vagy kiadós veszekedés után ejtőznek a kanapén (mi az a rengeteg használt zsebkendő ott a földön?!). Annyi mindenesetre kiderül, hogy a színésznőnek bájosan asszimetrikus mellei vannak.Hihetnénk azt, hogy Beckinsale az 1995-ös Megkísértve című horrorban is meztelenkedik, mert a film egy pontján lekapja magáról a nyári ruhát, valamint van egy rendesen bevilágított szexjelenete is Aidan Quinn-nel, de ha jobban megnézzük ezeket a részeket, egyértelmű, hogy nem Beckinsale, hanem egy dublőr testét látjuk.


Egyrészt sosincs ugyanabban a képkivágatban a feje és a melle, a pucér pózolás alatt a hajával takarják el az arcát, a szexjelenet első felében pedig a kezével fedi el a mellét. A legviccesebb azonban, hogy a szex lovaglópózos fináléjában már nem csak őt cserélték ki, hanem az alatta nyögő fickó sem Aidan Quinn.Sorozatunk korábbi részei:


Katie Holmes mellét csak egyszer láttuk

Sandra Bullock mellét csak egyszer láttuk


Reese Witherspoon mellét csak egyszer láttuk

 

Címkék: Kate Beckinsale, Megkísértve, Lóhalálában, Underworld

2 Komment 0 Reblog!

A Kék villám a magyar emberek számára akkora veretes klasszikus, mint mondjuk a filmesztétáknak az Aranypolgár vagy a Szédülés. Legalábbis az én és a szüleim korosztályának biztos, a 25 éven alattiak szerintem nem is hallottak róla, mert nem szokta adni a tévé. Két dologra mindenki emlékszik ebből a filmből: hogy a végén átfordul a levegőben a helikopter, illetve a meztelenül jógázó nőre. Most az utóbbit fogjuk feleleveníteni.A lányt, akit a stáblistán vicces módon csak "Nudy Lucy"-ként aposztrofálnak, Anna Forrest játszotta, akiről semmit nem sikerült kiderítenem, ezen a filmen kívül nem szerepelt másban. A film tévéverziójából amúgy kihagyták a meztelenkedést, ott fürdőruhában jógázik a lány és egy kevésbé kihívó mozdulatsort mutat be.Most újranézve ezt a jelenetet, feltűnt hogy Roy Scheider másodpilótáját Daniel Stern játsszo, aki később a Reszkessetek, betörők! első két részében Joe Pesci magas társa volt. Erre egyáltalán nem emlékeztem, pedig Stern ebben az időben már menő színésznek számított, egy évvel korábban az övé volt az egyik legemlékezetesebb szerep Az étkezde című nagyszerű coming of age-filmben.


Ami még érdekes, hogy Scheider egyszer sem kéri kölcsön a távcsövet Sterntől, viszont csillogó szemekkel nézi a meztelenül jógázó lányt. Tegyük mi is ezt!


Címkék: Anna Forrest, Kék villám, Roy Scheider, Daniel Stern

0 Komment 0 Reblog!

Palvin Barbarával csinált videót az i-D magazin a Model Mother Tongue című sorozatába, amelyben híres modellek az anyanyelvükre fordítanak le egészen bizarr szövegeket. A 21 éves magyar szupermodell például olyanokat mond, hogy "ezek a hozzávalók a gulyásleveshez, a nemzeti ételünkhöz", illetve, hogy "az alvás nélkülözhetetlen minden egészséges magyar lánynak", de a "kutya" és a "tulipán" szavunk helyes kiejtését is megtanulhatják az érdeklődők.


Címkék: Palvin Barbara

2 Komment 0 Reblog!

Csütörtökön délben bejelentették, hogy a Spectre című következő James Bond-filmben az ötvenéves Monica Bellucci és a 29 éves Lea Seydoux lesznek a Bond-lányok. Bellucci szerepeltetése abból a szempontból mindenképpen különleges, hogy - ha emlékeim nem csalnak - ez az első alkalom, hogy egy Bond-lány idősebb Bondnál (Daniel Craig 46 éves).
 


Szokatlan az is, hogy két ennyire ismert színésznőt választottak ki, de emiatt legalább most nem kell foglalkoznunk a karrierjük áttekintésével, hanem egyből rátérhetünk azokra a pillanatokra, amikor ruha nélkül mutatkoztak a mozivásznon.
 

Belluccival könnyű dolgunk van, mert idén szeptember, az ötvenedik születésnapja alkalmából csináltunk egy ötperces videós összeállítást a színésznő filmes pucérkodásaiból, úgyhogy egy füst alatt lezavarhatjuk az összeset.
 


A Seydoux testével való ismerkedést érdemes azzal a pompás jelenettel indítani a Plein Sud című 2009-es filmből, amelyben a színésznő piros bikinifelsőben és kék bugyiban vonaglik kéjesen egy tisztáson a Kasabian együttes Shoot The Runner című számára. Meztelenkedés nincs, de az egész piszkosul erotikus így is.
 


Aztán rátérhetünk az egy évvel későbbi Roses à crédit című tévéfilmre, amelyben Grégoire Leprince-Ringuet-vel szeretkezik, valamint félmeztelenül kenegeti magát krémmel, miközben két középkorú férfi vizslatja egy ablak mögül.
 


A csúcs persze az Adele élete legendás, maratoni leszbikus szexjelenete, amelyet tavaly az év legjobbjának választottunk. Ezt írtuk róla akkor: "Vannak olyan szexjelenetek, amelyek felkavarják az embert, mások felizgatják, megint mások láttán kellemetlenül feszengünk. Néha túl sok, amit látunk, néha kevés. Van, hogy minden hamis, és van, hogy túl plasztikus. Az Adèle élete semmihez sem fogható ereje abban áll, hogy a szexjelenetek láttán az ember semmi ilyesmin nem gondolkodik, hanem egyszerűen csak hihetetlen vágya támad szerelmesnek lenni és egy igazán jót szerelmeskedni."
 

Címkék: Léa Seydoux, Monica Bellucci, Spectre, James Bond

0 Komment 0 Reblog!

John Travolta feleségének! Legalábbis 29 évvel ezelőtt az volt neki.Kelly Preston az utóbbi 25 évben szinte egyáltalán nem pucérkodott a vásznon (1996-ban volt az a vad, könyvespolcba kapaszkodós szexjelenete Tom Cruise-zal a Jerry Maguire-ben, de ott nem sok látszik belőle), ellenben a nyolcvanas évek közepén több filmben is lelkesen hajigálta le magáról a ruhát. Ebben az időszakban még Kevin Gage volt a férje, akit onnan ismerhetünk, hogy ő játszotta a pszichopata Waingrót a Szemtől szembenben. Ez a fickó:Ha Preston anyányi kebleire vagyunk kíváncsiak, az 1985-ös Mischief a kötelező darab. Ez egy ötvenes években játszódó, ártatlan tinikomédia, amely mégis bevállalta ezt a műfajtól szokatlanul merész és életszerű szexjelenetet. Preston pucérkodásában az a meghökkentő, hogy a csodaszép arca olyan, mint egy szende óvónénié, viszont a teste alapján simán buja szexördögnek néznénk.A film plakátját is cenzúrázták, a srác eredetileg egy bugyit fogott a jobb kezében, amit iszonyat bénán retusáltak le onnan, konkrétan eltűnt a mutatóujja.Preston 1987-ben vált el Gage-től, és az akkor még tök ismeretlen George Clooney-val kezdett el járni. Ő adta ajándékba Clooneynak azt a Max nevű vietnámi malacot, ami egészen 2009-ig hű társa volt a színésznek.Clooney után 1990-ban Preston összejött Charlie Sheennel, el is jegyezték egymást, ám amikor a fegyverimádó Sheen véletlenül karon lőtte a színésznőt, ő inkább gyorsan véget vetett a kapcsolatnak. Travoltával 1991-ben házasodtak össze.Címkék: Kelly Preston, Mischief, John Travolta, George Clooney, Kevin Gage

0 Komment 0 Reblog!

Madonna pucérkodási hajlandósága a kilencvenes évek első felében járt a csúcsra, ezzel az időszakával nemrég egy tartalmas cikkben foglalkoztunk. Az 56 éves popdíva, aki utoljára két éve adott ki lemezt, most visszatérésre készül - ennek részeként készült bevállalós fotósorozat az Interview magazinba, és az egyik képen beköszönnek a rég nem látott, híres cickók.A többi fotót itt lehet megnézni.

Címkék: Madonna

1 Komment 0 Reblog!

Sorozatunkban sorra veszünk olyan színésznőket, akik eddigi karrierjük során csak egyetlen egyszer mutatták meg a mellüket a mozivásznon. Ezúttal a kilencvenes évek végén a Dawson és a haverokkal ismertté vált Katie Holmeson a sor, aki egy lendületesen induló színészi karriert állított parkolópályára amikor feleségül ment Tom Cruise-hoz.
 


A kétezres évek elején Katie Holmest főleg a Dawson és a haverok miatt tartották számon, de akkoriban a filmes alakításairól is lelkesen írogattak a kritikusok. Ez részben lehetett amiatt is, mert a moziban gyakran a Dawson és a haverokból megismert szende Joey Potter tökéletes ellentétét játszotta.
 

Például a 2000-ben bemutatott Wonder Boys - Pokoli hétvégében csak hat és fél perc jutott neki, de ez idő alatt is meggyőzően sóvárgott az idős főbérlője (Michael Douglas) után. Ezt követte a Sam Raimi által rendezett Rossz álmok, amelyben többek között Cate Blanchett, Hilary Swank, Giovanni Ribisi és Keanu Reeves mellett szerepelt.
 

A filmben egy gazdag lányt alakít, aki szépségét kihasználva megszerzi magának, aki kell neki. A jelenetben, amiben Holmes mellei is előbukkannak, a főszereplő (Cate Blanchett) természetfeletti képességeinek köszönhetően láthatjuk, hogyan és miért ölte meg a vőlegénye (Greg Kinnear).
 


Sorozatunk korábbi részei:


Sandra Bullock mellét csak egyszer láttuk

Reese Witherspoon mellét csak egyszer láttuk 


 

Címkék: Katie Holmes, Rossz álmok, Wonder Boys

0 Komment 0 Reblog!

Sorozatunkban sorra veszünk olyan színésznőket, akik eddigi karrierjük során csak egyszer mutatták meg a mellüket a mozivásznon. Reese Witherspoon után most a kilencvenes évek elején A pusztítóval és a Féktelenüllel berobbant Sandra Bullockon a sor, akit moziban utoljára a Gravitációban láthattunk az űrben az életéért küzdeni.
 


A pusztító előtt Sandra Bullockot főleg független filmek apróbb szerepeiben tűnt fel. Azonban az NBC egy évadot megélő Dolgozó lány című sorozatában már övé volt az a főszerep, amit a filmben Melanie Griffith játszott. A nagy áttörést megelőzte egy nagy bukás is: Az amazon című bolíviai esőerdőben játszódó akciófilm.
 

Filmbeli partnere Craig Sheffer volt, aki egy évvel korábban Folyó szeli kettével ért el sikereket. Az újságírót alakító Shefferrel a filmben egy fakunyhóban össze is gabalyodnak, a jelenet közben pedig pánsíp és valami idegesítő dörmögés szól a háttérben. Pár évvel később Luis Llosa rendező elmesélte, hogy Bullock mellbimbóit a forgatás közben szigszalaggal leragasztották. Ez szerencsére nem látszódik a felvételeken.
 


Bár a jelenet most már Bullock közreműködése miatt érdekes, mégis inkább Sheffer az, aki emlékezetessé teszi. Először azzal, ahogy négykézláb mászva közelít Bullock felé, majd ahogy a csípőjével köröz szex közben.
 

A színésznő egyébként szeret úgy tenni, mintha nem létezne ez a film. Amikor 2009-ben a Nász-ajánlatban Ryan Reynolds partnereként meztelenül egymásnak ütköztek (persze szinte semmi nem látszik Bullock testéből), sokan megkérdezték tőle, miért várt 44 éves koráig az első meztelen jelenetével? A magyarázata egyszerű volt: mert a forgatókönyv megkívánta.
 


A legtöbb interjújában viccel ütötte el a kérdést. "Most komolyan, el tudsz képzelni 70 évesen, amint valakinek a filmjében meztelenül sétálok? Mondjuk Zac Efronnal! Zac Efron épp valami nagyszabásút készít - én pedig a háttérben meztelenül sétálok." - mondta a GMTV-nek még 2009-ben.

Címkék: Sandra Bullock, Az amazon, A pusztító, Craig Sheffer

0 Komment 0 Reblog!

A Madame Figaro novemberi számában a magyar szupermodell folytatja a népszerű "meg is mutatom a mellemet, meg nem is"-játékot. Itt vannak a korábbi kísérletezései a témában.Címkék: Palvin Barbara

2 Komment 0 Reblog!

Új sorozatunkban sorra veszünk olyan színésznőket, akik eddigi karrierjük során csak egyetlen egyszer mutatták meg a mellüket a mozivásznon. Először mindenki Dr. Szöszijén, a Wild című új filmjével ismét Oscar-esélyesnek kikiáltott Reese Witherspoonon a sor.
 

1991-ben, a Holdember bemutatójának idején, Witherspoon csak 15 éves volt, de a premier után mindenki róla beszélt. A filmben egy 14 éves vidéki lányt alakított, aki életében először, az újonnan melléjük költöző szomszéd srácba lesz szerelmes. A Holdemberbeli első csókját a tavaly elhunyt Roger Ebert minden idők egyik legtökéletesebb kis filmjelenetének nevezte.
A következő években szerepelt a Diane Keaton rendezte Vadvirágokban, és Mark Wahlberg oldalán a Rettegésben is, akivel hullámvasutas jelenetük legendássá vált. Így jutottunk el az 1998-as Rejtélyes alkonyhoz, amely a kivételesen erős színészgárda ellenére hidegen hagyta a kritikusokat és a közönséget is. Susan Sarandon, Gene Hackman, Paul Newman, vagy épp Witherspoon pucérkodós jelenetének másik szereplője, Liev Schreiber sem tudott életet lehelni a filmbe.
És hogy miért nem láthattuk azóta egyszer sem meztelenül? Egy évvel később, 1999-ben megszületett Witherspoonnak, és ex-férjének, Ryan Philippe-nek az első gyermeke. "23 évesen lettem először anyuka, azóta visszautasítom ezeket a felkéréseket. Amikor elvállalok egy szerepet mindig arra gondolok, hogy van egy lányom, akiért felelősséggel tartozom, és példát kell mutatnom a világ számára is, hogy milyen egy erős nő" - mondta öt évvel ezelőtt.

Új filmjében, a Wildban, ami Cheryl Strayed bestseller önéletrajzából készült, egy nőt alakít, akinek az élete romokban hever, ezért nekivág az 1770 kilométer hosszú Pacific Crest Trialnek. A film forgatókönyvét Nick Hornby írta, a rendező pedig az a Jean-Marc Vallée, aki a Mielőtt meghaltammal Matthew McConaughey-t is Oscarhoz juttatta.Korábbi fogadkozása ellenére a Wildban a színésznő 16 év kihagyás után ismét meztelenül mutatkozik, a szexjelenethez pedig hipnotizáltatta magát. "Szükségem volt egy hipnotizőrre, hogy megnyugtasson. Azt akartam, hogy hihető, nyers és valóságos legyen a jelenet. Nem akartam a kritikusok károgását hallani a fejemben" - mesélte az amerikai Vogue októberi számában Witherspoon.

Címkék: Reese Whiterspoon, Wild, Holdember, Rejtélyes alkony

1 Komment 0 Reblog!

Feedek

Facebook

Hirdetés