John Travolta feleségének! Legalábbis 29 évvel ezelőtt az volt neki.Kelly Preston az utóbbi 25 évben szinte egyáltalán nem pucérkodott a vásznon (1996-ban volt az a vad, könyvespolcba kapaszkodós szexjelenete Tom Cruise-zal a Jerry Maguire-ben, de ott nem sok látszik belőle), ellenben a nyolcvanas évek közepén több filmben is lelkesen hajigálta le magáról a ruhát. Ebben az időszakban még Kevin Gage volt a férje, akit onnan ismerhetünk, hogy ő játszotta a pszichopata Waingrót a Szemtől szembenben. Ez a fickó:Ha Preston anyányi kebleire vagyunk kíváncsiak, az 1985-ös Mischief a kötelező darab. Ez egy ötvenes években játszódó, ártatlan tinikomédia, amely mégis bevállalta ezt a műfajtól szokatlanul merész és életszerű szexjelenetet. Preston pucérkodásában az a meghökkentő, hogy a csodaszép arca olyan, mint egy szende óvónénié, viszont a teste alapján simán buja szexördögnek néznénk.A film plakátját is cenzúrázták, a srác eredetileg egy bugyit fogott a jobb kezében, amit iszonyat bénán retusáltak le onnan, konkrétan eltűnt a mutatóujja.Preston 1987-ben vált el Gage-től, és az akkor még tök ismeretlen George Clooney-val kezdett el járni. Ő adta ajándékba Clooneynak azt a Max nevű vietnámi malacot, ami egészen 2009-ig hű társa volt a színésznek.Clooney után 1990-ban Preston összejött Charlie Sheennel, el is jegyezték egymást, ám amikor a fegyverimádó Sheen véletlenül karon lőtte a színésznőt, ő inkább gyorsan véget vetett a kapcsolatnak. Travoltával 1991-ben házasodtak össze.Címkék: Kelly Preston, Mischief, John Travolta, George Clooney, Kevin Gage

0 Komment 0 Reblog!

Madonna pucérkodási hajlandósága a kilencvenes évek első felében járt a csúcsra, ezzel az időszakával nemrég egy tartalmas cikkben foglalkoztunk. Az 56 éves popdíva, aki utoljára két éve adott ki lemezt, most visszatérésre készül - ennek részeként készült bevállalós fotósorozat az Interview magazinba, és az egyik képen beköszönnek a rég nem látott, híres cickók.A többi fotót itt lehet megnézni.

Címkék: Madonna

1 Komment 0 Reblog!

Sorozatunkban sorra veszünk olyan színésznőket, akik eddigi karrierjük során csak egyetlen egyszer mutatták meg a mellüket a mozivásznon. Ezúttal a kilencvenes évek végén a Dawson és a haverokkal ismertté vált Katie Holmeson a sor, aki egy lendületesen induló színészi karriert állított parkolópályára amikor feleségül ment Tom Cruise-hoz.
 


A kétezres évek elején Katie Holmest főleg a Dawson és a haverok miatt tartották számon, de akkoriban a filmes alakításairól is lelkesen írogattak a kritikusok. Ez részben lehetett amiatt is, mert a moziban gyakran a Dawson és a haverokból megismert szende Joey Potter tökéletes ellentétét játszotta.
 

Például a 2000-ben bemutatott Wonder Boys - Pokoli hétvégében csak hat és fél perc jutott neki, de ez idő alatt is meggyőzően sóvárgott az idős főbérlője (Michael Douglas) után. Ezt követte a Sam Raimi által rendezett Rossz álmok, amelyben többek között Cate Blanchett, Hilary Swank, Giovanni Ribisi és Keanu Reeves mellett szerepelt.
 

A filmben egy gazdag lányt alakít, aki szépségét kihasználva megszerzi magának, aki kell neki. A jelenetben, amiben Holmes mellei is előbukkannak, a főszereplő (Cate Blanchett) természetfeletti képességeinek köszönhetően láthatjuk, hogyan és miért ölte meg a vőlegénye (Greg Kinnear).
 


Sorozatunk korábbi részei:


Sandra Bullock mellét csak egyszer láttuk

Reese Witherspoon mellét csak egyszer láttuk 


 

Címkék: Katie Holmes, Rossz álmok, Wonder Boys

0 Komment 0 Reblog!

Sorozatunkban sorra veszünk olyan színésznőket, akik eddigi karrierjük során csak egyszer mutatták meg a mellüket a mozivásznon. Reese Witherspoon után most a kilencvenes évek elején A pusztítóval és a Féktelenüllel berobbant Sandra Bullockon a sor, akit moziban utoljára a Gravitációban láthattunk az űrben az életéért küzdeni.
 


A pusztító előtt Sandra Bullockot főleg független filmek apróbb szerepeiben tűnt fel. Azonban az NBC egy évadot megélő Dolgozó lány című sorozatában már övé volt az a főszerep, amit a filmben Melanie Griffith játszott. A nagy áttörést megelőzte egy nagy bukás is: Az amazon című bolíviai esőerdőben játszódó akciófilm.
 

Filmbeli partnere Craig Sheffer volt, aki egy évvel korábban Folyó szeli kettével ért el sikereket. Az újságírót alakító Shefferrel a filmben egy fakunyhóban össze is gabalyodnak, a jelenet közben pedig pánsíp és valami idegesítő dörmögés szól a háttérben. Pár évvel később Luis Llosa rendező elmesélte, hogy Bullock mellbimbóit a forgatás közben szigszalaggal leragasztották. Ez szerencsére nem látszódik a felvételeken.
 


Bár a jelenet most már Bullock közreműködése miatt érdekes, mégis inkább Sheffer az, aki emlékezetessé teszi. Először azzal, ahogy négykézláb mászva közelít Bullock felé, majd ahogy a csípőjével köröz szex közben.
 

A színésznő egyébként szeret úgy tenni, mintha nem létezne ez a film. Amikor 2009-ben a Nász-ajánlatban Ryan Reynolds partnereként meztelenül egymásnak ütköztek (persze szinte semmi nem látszik Bullock testéből), sokan megkérdezték tőle, miért várt 44 éves koráig az első meztelen jelenetével? A magyarázata egyszerű volt: mert a forgatókönyv megkívánta.
 


A legtöbb interjújában viccel ütötte el a kérdést. "Most komolyan, el tudsz képzelni 70 évesen, amint valakinek a filmjében meztelenül sétálok? Mondjuk Zac Efronnal! Zac Efron épp valami nagyszabásút készít - én pedig a háttérben meztelenül sétálok." - mondta a GMTV-nek még 2009-ben.

Címkék: Sandra Bullock, Az amazon, A pusztító, Craig Sheffer

0 Komment 0 Reblog!

A Madame Figaro novemberi számában a magyar szupermodell folytatja a népszerű "meg is mutatom a mellemet, meg nem is"-játékot. Itt vannak a korábbi kísérletezései a témában.Címkék: Palvin Barbara

2 Komment 0 Reblog!

Új sorozatunkban sorra veszünk olyan színésznőket, akik eddigi karrierjük során csak egyetlen egyszer mutatták meg a mellüket a mozivásznon. Először mindenki Dr. Szöszijén, a Wild című új filmjével ismét Oscar-esélyesnek kikiáltott Reese Witherspoonon a sor.
 

1991-ben, a Holdember bemutatójának idején, Witherspoon csak 15 éves volt, de a premier után mindenki róla beszélt. A filmben egy 14 éves vidéki lányt alakított, aki életében először, az újonnan melléjük költöző szomszéd srácba lesz szerelmes. A Holdemberbeli első csókját a tavaly elhunyt Roger Ebert minden idők egyik legtökéletesebb kis filmjelenetének nevezte.
A következő években szerepelt a Diane Keaton rendezte Vadvirágokban, és Mark Wahlberg oldalán a Rettegésben is, akivel hullámvasutas jelenetük legendássá vált. Így jutottunk el az 1998-as Rejtélyes alkonyhoz, amely a kivételesen erős színészgárda ellenére hidegen hagyta a kritikusokat és a közönséget is. Susan Sarandon, Gene Hackman, Paul Newman, vagy épp Witherspoon pucérkodós jelenetének másik szereplője, Liev Schreiber sem tudott életet lehelni a filmbe.
És hogy miért nem láthattuk azóta egyszer sem meztelenül? Egy évvel később, 1999-ben megszületett Witherspoonnak, és ex-férjének, Ryan Philippe-nek az első gyermeke. "23 évesen lettem először anyuka, azóta visszautasítom ezeket a felkéréseket. Amikor elvállalok egy szerepet mindig arra gondolok, hogy van egy lányom, akiért felelősséggel tartozom, és példát kell mutatnom a világ számára is, hogy milyen egy erős nő" - mondta öt évvel ezelőtt.

Új filmjében, a Wildban, ami Cheryl Strayed bestseller önéletrajzából készült, egy nőt alakít, akinek az élete romokban hever, ezért nekivág az 1770 kilométer hosszú Pacific Crest Trialnek. A film forgatókönyvét Nick Hornby írta, a rendező pedig az a Jean-Marc Vallée, aki a Mielőtt meghaltammal Matthew McConaughey-t is Oscarhoz juttatta.Korábbi fogadkozása ellenére a Wildban a színésznő 16 év kihagyás után ismét meztelenül mutatkozik, a szexjelenethez pedig hipnotizáltatta magát. "Szükségem volt egy hipnotizőrre, hogy megnyugtasson. Azt akartam, hogy hihető, nyers és valóságos legyen a jelenet. Nem akartam a kritikusok károgását hallani a fejemben" - mesélte az amerikai Vogue októberi számában Witherspoon.

Címkék: Reese Whiterspoon, Wild, Holdember, Rejtélyes alkony

1 Komment 0 Reblog!

Biztos másnak sem könnyű feldolgoznia, hogy Daniel Radcliffe már nem gyerek, de tény, hogy a Harry Potterként ismertté vált színész 25 éves is elmúlt, így nagyon nem csodálkozhatunk azon, hogy már a második merésznek mondható szexjelenetét forgatta le. Az új aktus a Horns című horrorban látható, amely Joe Hill (Stephen King fia) azonos című regényéből készült. A történet szerint Ig Perrish-t (Daniel Radcliffe) gyanúsítják barátnőjének (Juno Temple) megerőszakolásával és meggyilkolásával. Az események hatásaként a srácnak szarvai nőnek, plusz kialakul az a furcsa képessége, hogy senki sem tud hazudni a jelenlétében.A filmet a Magasfeszültséget és a Piranha 3D-t jegyző Alexandre Aja rendezte, akinek most is sikerült megosztania a kritikusokat. Többen a műfaji következetlenséget bírálták, a Guardian például egy komor vígjáték és egy vallási szatíra dogma-szerű katyvaszaként jellemezte. A regény szerzője ugyanakkor kiemelte Radcliffe játékát, amely szerinte csontig hatolóan erős, amihez hasonlót korábban még sosem látott tőle.
 

A szóbanforgó jelenetben Temple David Bowie Heroes-ára kelleti magát egy faházban a félmeztelen Radcliffe előtt, a lány testét mindössze egy áttetsző, rózsaszín egyberuha takarja, majd attól is gyorsan megszabadul, amikor elkezdenek szeretkezni. 

A szintén 25 éves Juno Temple-re legtöbben a Vágy és vezeklés 2007-es változatának tragikus eseményeit elindító Lola Quincey-jeként emlékezhetnek. Az utóbbi időben megfogathatta, hogy évente minimum egyszer megszabadul a ruhájától a vásznon: láttuk pucérkodni a Nagy badabumm, a Jack and Diane, a Kismadarak, a Magic Magic és az Afternoon Delight című filmekben, de a legemlékezetesebben talán a Gyilkos Joe-ban, ahol a Matthew McConaughey által játszott enyhén pszichopata rendőr/bérgyilkos előtt vetkőzött anyaszült meztelenre. Legutóbb a Sin City 2-ben bolondította magába Ray Liottával incselkedett, majd felszólította a férfit, hogy mutassa meg, ki az úr az ágyban. Kéréshez egy bilincset is mellékelt. 

Mint ahogy már említettem, Radcliffe-nek nem ez volt az első filmes szexjelenete. A beat mozgalom kezdeti időszakát feldolgozó Öld meg kedveseidben rögtön egy meleg-szexjelenettel indított, amelyben Olen Holm (Milk) volt a partnere. A forgatásról a Sydney Morning Heraldnak anno elmesélte, hogy annyira ideges volt közben, hogy a lehető leggyorsabban kellett felvenniük a jelenetet, hogy ne röhögje el magát.


Címkék: Daniel Radcliffe, Juno Temple, Horns, Sin City 2, Öld meg kedveseid

1 Komment 0 Reblog!

Október 8-án ünnepli huszonegyedik születésnapját a gyönyörű magyar szupermodell, Palvin Barbara. Ennek örömére összeszedtük a róla készült huszonegy legbevállalósabb fotót. Senki ne számítson Emily Ratajkowski-szintű kitárulkozásra, Barbara egy decens lány, aki még hisz abban, hogy a sejtetés is tud szexi lenni.


Címkék: Palvin Barbara

0 Komment 0 Reblog!


Címkék: Emily Ratajkowski

0 Komment 0 Reblog!

Osvárt Andrea még csak két fotót rakott ki az Instagramra a most készülő filmje ruhapróbáiról, de már ennyi alapján is megkockáztathatjuk, hogy az alkotásban központi szerepet kap a színésznő dekoltázsa. Aki érdeklődik a téma iránt, mindenképpen nézze meg februári cikkünket, amelyben Osvárt korábbi filmes meztelenkedéseit szedtük össze.Címkék: Osvárt Andrea

1 Komment 0 Reblog!

Feedek

Facebook

Hirdetés