Címkék: Diora Baird, Playboy

0 Komment 0 Reblog!

A Szexvideó című vígjátéka bemutatója előtt Cameron Diaz azzal hergelte a rajongóit, hogy ez lesz a film, amelyben húszéves pályafutása során először mutatkozik meztelenül. Akkor kissé szkeptikusan fogadtuk a 42 éves színésznő bejelentését, ugyanis a kanadai korhatárbizottság állásfoglalásában az állt, hogy a filmben nincs pucérkodás. Azóta felbukkant a neten a Szexvideó erotikus jeleneteiből összevágott videó, amelyből kiderül, hogy a belengetett meztelenkedés leginkább Diaz fenekére és pár óvatos mellszélt mutató felvételre korlátozódik.A színésznő mellbimbóját tényleg csak egy pillanatra láthatjuk, ha valaki nem screenshotolja ki, mi ki sem szúrtuk volna a villámgyorsan váltakozó képek között.Egyébként Diaz eddig ebben a fekete-fehér fotósorozatban mutatott a legtöbbet magából, amely a kilencvenes évek közepén készült.

Címkék: Cameron Diaz, Szexvideó

0 Komment 0 Reblog!

A Sharon Stone-t és Sofía Vergarát felvonultató Bérgavallérról biztos sokan gondolták a bemutatója környékén, hogy talán nem feltétlenül slattyognának el miatta a moziba, de ha valaki összevágná a film legpikánsabb jeleneteit, akkor azt szívesen megnéznék. Valaki pontosan így tett, ráadásul egy orosz szinkronos verzióból dolgozott, tehát a jelenetsor kapott még egy egzotikus/komikus gellert is. Aki pedig arra kíváncsi, hogyan mutatott meztelenül Sharon Stone 20-25 évvel ezelőtt, kattinson ide.
 

Címkék: Sofía Vergara, Sharon Stone, Bérgavallér

1 Komment 0 Reblog!

Ezt Máté Gábor mondta Ubrankovics Júliának a Majdnem szűz alábbi jelenetében, és ennél igazabb mondat magyar filmben még sosem hangzott el.


Címkék: Ubrankovics Júlia , Máté Gábor, Majdnem szűz

2 Komment 0 Reblog!

Az ír, lengyel és olasz felmenőkkel rendelkező Zoey Kush már négy éve ügyködik a pornószakmában, de egy gyors Google-keresés alapján úgy tűnik, eddig még senki nem szúrta ki, hogy egy az egyben úgy néz ki, mint Palvin Barbara.
 

Itt egy találomra kiválasztott kép Palvin Barbaráról:
 


Itt pedig egy szinten random fotó Zoey Kushról:
 


A 22 éves pornószínésznőnél minden stimmel. A nyurga tinilányos testalkat, a sportos mellek, a hosszú barna haj, a babaarc, az egzotikus vágású tengerkék szemek, az ívelt szemöldök, a telt ajkak, de még a bájosan kusza fogsor is. A hasonlóság azonban mozgás közben mutatkozik meg csak igazán, ezért talán érdemes megnézni az alábbi videóban Zoey Kush egyik népszerű szexjelenetét is.
 

Címkék: Palvin Barbara, Zoey Kush

5 Komment 0 Reblog!


Címkék: Kate Upton

0 Komment 0 Reblog!

Címkék: X-akták, pornó

0 Komment 0 Reblog!


Címkék: Bo Derek, playboy

0 Komment 0 Reblog!

˘
 

Címkék: Bo Derek, Playboy

0 Komment 0 Reblog!

Címkék: Kat Dennings

0 Komment 0 Reblog!

Feedek

Facebook

Hirdetés