Biztos másnak sem könnyű feldolgoznia, hogy Daniel Radcliffe már nem gyerek, de tény, hogy a Harry Potterként ismertté vált színész 25 éves is elmúlt, így nagyon nem csodálkozhatunk azon, hogy már a második merésznek mondható szexjelenetét forgatta le. Az új aktus a Horns című horrorban látható, amely Joe Hill (Stephen King fia) azonos című regényéből készült. A történet szerint Ig Perrish-t (Daniel Radcliffe) gyanúsítják barátnőjének (Juno Temple) megerőszakolásával és meggyilkolásával. Az események hatásaként a srácnak szarvai nőnek, plusz kialakul az a furcsa képessége, hogy senki sem tud hazudni a jelenlétében.A filmet a Magasfeszültséget és a Piranha 3D-t jegyző Alexandre Aja rendezte, akinek most is sikerült megosztania a kritikusokat. Többen a műfaji következetlenséget bírálták, a Guardian például egy komor vígjáték és egy vallási szatíra dogma-szerű katyvaszaként jellemezte. A regény szerzője ugyanakkor kiemelte Radcliffe játékát, amely szerinte csontig hatolóan erős, amihez hasonlót korábban még sosem látott tőle.
 

A szóbanforgó jelenetben Temple David Bowie Heroes-ára kelleti magát egy faházban a félmeztelen Radcliffe előtt, a lány testét mindössze egy áttetsző, rózsaszín egyberuha takarja, majd attól is gyorsan megszabadul, amikor elkezdenek szeretkezni. 

A szintén 25 éves Juno Temple-re legtöbben a Vágy és vezeklés 2007-es változatának tragikus eseményeit elindító Lola Quincey-jeként emlékezhetnek. Az utóbbi időben megfogathatta, hogy évente minimum egyszer megszabadul a ruhájától a vásznon: láttuk pucérkodni a Nagy badabumm, a Jack and Diane, a Kismadarak, a Magic Magic és az Afternoon Delight című filmekben, de a legemlékezetesebben talán a Gyilkos Joe-ban, ahol a Matthew McConaughey által játszott enyhén pszichopata rendőr/bérgyilkos előtt vetkőzött anyaszült meztelenre. Legutóbb a Sin City 2-ben bolondította magába Ray Liottával incselkedett, majd felszólította a férfit, hogy mutassa meg, ki az úr az ágyban. Kéréshez egy bilincset is mellékelt. 

Mint ahogy már említettem, Radcliffe-nek nem ez volt az első filmes szexjelenete. A beat mozgalom kezdeti időszakát feldolgozó Öld meg kedveseidben rögtön egy meleg-szexjelenettel indított, amelyben Olen Holm (Milk) volt a partnere. A forgatásról a Sydney Morning Heraldnak anno elmesélte, hogy annyira ideges volt közben, hogy a lehető leggyorsabban kellett felvenniük a jelenetet, hogy ne röhögje el magát.


Címkék: Daniel Radcliffe, Juno Temple, Horns, Sin City 2, Öld meg kedveseid

1 Komment 0 Reblog!

Október 8-án ünnepli huszonegyedik születésnapját a gyönyörű magyar szupermodell, Palvin Barbara. Ennek örömére összeszedtük a róla készült huszonegy legbevállalósabb fotót. Senki ne számítson Emily Ratajkowski-szintű kitárulkozásra, Barbara egy decens lány, aki még hisz abban, hogy a sejtetés is tud szexi lenni.


Címkék: Palvin Barbara

0 Komment 0 Reblog!


Címkék: Emily Ratajkowski

0 Komment 0 Reblog!

Osvárt Andrea még csak két fotót rakott ki az Instagramra a most készülő filmje ruhapróbáiról, de már ennyi alapján is megkockáztathatjuk, hogy az alkotásban központi szerepet kap a színésznő dekoltázsa. Aki érdeklődik a téma iránt, mindenképpen nézze meg februári cikkünket, amelyben Osvárt korábbi filmes meztelenkedéseit szedtük össze.Címkék: Osvárt Andrea

1 Komment 0 Reblog!

Olivia Wilde újra meztelen

Olivia Wilde utoljára a 2006-os Alpha Dog című filmben mutatkozott félmeztelenül a mozivásznon, abban a jelenetben, amelyben Emile Hirsch szunnyadó libidóját próbálta feléleszteni sikertelenül. Öt évvel később a Testcsere című vígjátékban ugyan kikandikált a színésznő mellbimbója, de akkor egy talkshowban elismerte, hogy az nem a sajátja volt, hanem utólag rajzolták oda digitális technika segítségével (a Cowboyok és űrlényekben is hasonló módon varázsolták le róla a ruhát). A Third Person című filmben azonban nyolc éves kihagyás után végre megint láthatjuk Doktor House kedvenc kis 13-asának mellét.
 


A Third Person, az Ütközések rendezőjének sokszereplős romantikus krimije a tavalyi torontói filmfesztiválon debütált, aztán idén júliusban került pár amerikai moziba, de a kritikusok szétcincálták, a közönség meg nem volt különösebben kíváncsi rá. Megkockáztatjuk, hogy elég megnézni belőle az Olivia Wilde pikáns jeleneteit tartalmazó fenti montázst, amelyben a gyönyörű színésznő előbb egy autóban vetkőzik fehérneműre, aztán egy 62 éves férfival (Liam Neeson) szeretkezik, a csúcsjelenetben pedig egy szál fürdőköpenyben kopog be Neeson hotelszobájának ajtaján, majd azt is leveti magáról, és anyaszült meztelenül rohangál a szálloda folyosóján.

Címkék: Olivia Wilde, Third Person, Alpha Dog, Testcsere

1 Komment 0 Reblog!

Eva Green szinte kizárólag teljesen meztelenül mutatkozik a Sin City második részében, és egy kamerával mozizó orosz illető jóvoltából most megnézhetjük az összes pikáns jelenetét a filmből. A 32 éves színésznő szaltót ugrik egy medencébe, ruha nélkül dohányzik az ágyában, két különböző férfival is szexel, valamint a kádból is úgy száll ki, hogy mindenki megcsodálhassa gyönyörű melleit.
 Jessica Albáról tudjuk, hogy még akkor sem hajlandó megválni a ruháitól a vásznon, ha éppen sztriptíztáncosnőt játszik. Mindenesetre fehérneműben is meggyőzően vonaglik a színpadon a Sin City 2-ben, az ő jeleneteit is megtekinthetjük alább.


Címkék: Sin City 2, Eva Green, Jessica Alba

0 Komment 0 Reblog!
Címkék: Diora Baird, Playboy

0 Komment 0 Reblog!

A Szexvideó című vígjátéka bemutatója előtt Cameron Diaz azzal hergelte a rajongóit, hogy ez lesz a film, amelyben húszéves pályafutása során először mutatkozik meztelenül. Akkor kissé szkeptikusan fogadtuk a 42 éves színésznő bejelentését, ugyanis a kanadai korhatárbizottság állásfoglalásában az állt, hogy a filmben nincs pucérkodás. Azóta felbukkant a neten a Szexvideó erotikus jeleneteiből összevágott videó, amelyből kiderül, hogy a belengetett meztelenkedés leginkább Diaz fenekére és pár óvatos mellszélt mutató felvételre korlátozódik.A színésznő mellbimbóját tényleg csak egy pillanatra láthatjuk, ha valaki nem screenshotolja ki, mi ki sem szúrtuk volna a villámgyorsan váltakozó képek között.Egyébként Diaz eddig ebben a fekete-fehér fotósorozatban mutatott a legtöbbet magából, amely a kilencvenes évek közepén készült.

Címkék: Cameron Diaz, Szexvideó

0 Komment 0 Reblog!

A Sharon Stone-t és Sofía Vergarát felvonultató Bérgavallérról biztos sokan gondolták a bemutatója környékén, hogy talán nem feltétlenül slattyognának el miatta a moziba, de ha valaki összevágná a film legpikánsabb jeleneteit, akkor azt szívesen megnéznék. Valaki pontosan így tett, ráadásul egy orosz szinkronos verzióból dolgozott, tehát a jelenetsor kapott még egy egzotikus/komikus gellert is. Aki pedig arra kíváncsi, hogyan mutatott meztelenül Sharon Stone 20-25 évvel ezelőtt, kattinson ide.
 

Címkék: Sofía Vergara, Sharon Stone, Bérgavallér

1 Komment 0 Reblog!

Ezt Máté Gábor mondta Ubrankovics Júliának a Majdnem szűz alábbi jelenetében, és ennél igazabb mondat magyar filmben még sosem hangzott el.


Címkék: Ubrankovics Júlia , Máté Gábor, Majdnem szűz

2 Komment 0 Reblog!

Feedek

Facebook

Hirdetés