Ki ez a szexisten?!

Tegnap éjszaka óta egyetlen kérdés tartja izgalomban heteroszexuális nő- és homoszexuális férfiismerőseim nagy részét: ki az a hihetetlenül sármos Vincent Gallo-hasonmás, aki Bucsi Réka mellett ül a Friss Hús Facebook-oldalán közölt alábbi fényképen?
 


A harmincegy éves fiatalembert Lukács Péter Benjáminnak hívják, és jelenleg ő az egyik legfelkapottabb hangmérnök a magyar filmszakmában. Dolgozott a Fluor Film-ben, a Cannes-t megjárt Lágy eső-ben, a Berlinben versenyző Erdő-ben és Symphony No. 42-ben, Szabó Simon a Fal című remekművében, a legközelebbi munkája pedig Reisz Gábor VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című várva-várt első játékfilmje lesz.
 

Amúgy meg Bucsi Réka pasija, úgyhogy mindenki öntsön magára egy kancsó hideg vizet.

UPDATE! Időközben kiderült, hogy már minden idők leghipszterebb magyar videoklipjében is láthattuk csőrözni az álompárt.

Címkék: Lukács Péter Benjámin, Friss hús, Bucsi Réka

0 Komment 0 Reblog!

Tegnap körbement az interneten egy videó, ami a választáson való részvételre buzdította a magyarokat. A sok rosszarcú ex-Narancsos újságíró és alternatív színházi ember mellett képtelenség volt nem észrevenni azt a csinos, szőke lányt. Egy csomó haverom azzal fárasztott, hogy derítsem ki, ki ez a csaj. Hát megtettem.
 


Kiss Anna Júliának hívják.
 

Fotómodell.
 

26 éves.
 

173 centi magas.
 

Van egy tetkó a bal vállán.
 


Holland szakra jár az egyetemen, fordító-tolmács specializációra.
 

Alkalmazott grafikusnak is tanul.
 

Szabadidejében festeni szokott, rengeteget olvas és jógázik.
 

Ő volt az hévizi tóban fürdő úszósapkás lány a legutóbbi Magyarország-imázsfilmben.
 


Itt van róla egy csomó fotó.

 

Három évvel ezelőtt szerepelt a Megdönteni Hajnal Tímeá-t rendezőjének Mindenki boldog című rövidfilmjében, Elek Ferenccel énekelnek benne egy dalt (vagyis csak tátognak, mert igazából Szűcs Krisztián és Herrer Sára énekli azt a számot).
 


Ismerősei szerint nagyon kedves, szerény lány.

Ő volt az egyik csaj a Kiss Imre Stolen Moment című számához készült kontroverziális videoklipben, amit Szombat Éva (Ív & Candie) és Koleszár Adél rendezett.


Címkék: Kiss Anna Júlia

4 Komment 0 Reblog!

Eva Green izomból szexel

"Mintha két megvadult állat viaskodna. Ez is, mint sok más dolog a filmben, annyira el van túlozva, hogy már paródiába hajlik, viszont olyan pofátlanul primitív és hatásvadász, hogy elképedve bámultam a vásznat, hogy ez meg mi a jó ég." - írta az Origo Filmklub kritikusa a 300 - A birodalom hajnala azonnal legendássá vált szexjelenetéről.
 

Címkék: Eva Green, 300 - A birodalom hajnala, szexjelenet

0 Komment 0 Reblog!

"Nincs benne semmi vetkőzés, semmi extrém" - hűtötte le rajongóit Osvárt Andrea tíz nappal a Megdönteni Hajnal Tímeát bemutatója előtt. És tényleg: Anthony Hopkins többet pucérkodott A napok romjai-ban, mint Andrea ebben a filmben.
 

Egyszer ugyan ráadtak egy valóban őrjítő vörös miniruhát.
 


És volt az az előzetesekben is felvillanó snitt, ami a lábaira koncentrált (mondjuk itt használhattak testdublőrt is).
 


De például abban a jelenetben, amelyben kigombolt szürke pólóban borogatja Szabó Simon fejét, nem voltak képesek bevágni egy tisztességes felvételt a fickó szemszögéből.
 


Andrea mostanában már eljutott arra a szintre, hogy a szerződéseibe kikötheti, hogy mennyit mutathat meg a kamera a testéből, és ez például olyan családbarát szexjeleneteket eredményezett, mint amilyet A szállító című tévésorozat egyik részében láthattunk.
 


Nem volt mindig ilyen siralmas a helyzet.
 

A 2004-es Surface című rövidfilmben például anyaszült meztelenül ijedezett egy műteremben.
 


Egy évvel később az Il bell'Antonio című olasz tévéfilm szexjelenetében sem takargatta magát túlságosan.
 


Filmes meztelenkedéseinek az eddigi csúcspontja azonban a 2007-es Two Tigers című akciófilm, amelyben egy Gilda nevű bérgyilkosnőt játszik. Itt az egyik dramaturgiailag indokolt jelenetben azért nem hallja meg a telefoncsörgést, mert éppen zuhanyozik, a másikban pedig érzékien lovagol egy ázsiai férfin, aki előbb lefejti róla a ruhát, majd markolászni és nyalogatni kezdi a melleit.
 


Hát körülbelül ennyi, az elmúlt hét évben egyetlen valamirevaló pucérkodást sem láthattunk tőle. Levezetésképpen nézzünk meg tíz merészebb fotót azokból az időkből, amikor Osvárt Andrea még lelkesebben mutogatta a bájait.
 

Címkék: Osvárt Andrea, Two Tigers, Survace, Megdönteni Hajnal Tímeát, meztelenség

3 Komment 0 Reblog!

Az utóbbi idők egyik legbuzgóbban beharangozott pucérkodását Alexandra Daddario szállította A törvény nevében (True Detective) című HBO-sorozatban. Már hetekkel ezelőtt megjelentek lelkes leírások a jelenetről, aztán kiszivárogtak fotók, majd múlt vasárnap végre lement az ominózus epizód. A jelenet nem okozott csalódást: Daddario egy jól bevilágított szobában ad elő minisztriptízt a szeretőjét játszó Woody Harrelsonnak, semmi testrészeket elfedő jótékony félhomály, minden tökéletesen látszik, és a 27 éves színésznő teste valóban észbontó.
 


Az olasz, ír, cseh és magyar felmenőkkel rendelkező Daddario tíz évvel ezelőtt tűnt fel az All My Children című szappanoperában, aztán olyan igényes sorozatokban is szerepelt, mint a Maffiózók, a Jackie nővér, A hatalom hálójában vagy a Vásott szülők.
 

A tintahal és a bálna


Első filmszerepét A tintahal és a bálna című nagyszerű coming of age-filmben kapta, ő volt az a lány, aki Jesse Eisenberggel flörtölt az iskolai ki mit tud után. A nagy áttörést a Percy Jackson-kalandfilmek női főszerepe hozta meg számára, de emlékezhetünk rá az Elhajlási engedély című komédiából is, amelyben Owen Wilson nyomulós bébiszitterét alakította.
 

Elhajlási engedély


Bájos babaarcán és világító kék szemén kívül Daddario külsejével kapcsolatban azt szokás megjegyezni, hogy karcsú testéhez képest valószínűtlenül nagy (a melltartómérete 34D-s), ám de természetes mellei vannak. Ezt az adottságát leleményes módos kihasználták például A texasi láncfűrészes: Az örökség című horrorfilm alkotói, amikor egy csónak kivágású haspólóban kergették a játékidő nagy részében.
 

A texasi láncfűrészes: Az örökség


Állítólag Alexandra Daddario pasija az életben Logan Lerman, az Egy különc srác feljegyzései főszereplője, aki fél fejjel alacsonyabb és öt évvel fiatalabb nála. Ők ketten a Percy Jackson-filmekben játszottak együtt.
 

Percy Jackson és az olimposziak - Villámtolvaj
 

Címkék: Alexandra Daddario, A törvény nevében, A tintahal és a bálna, A texasi láncfűrészes: Az örökség

0 Komment 0 Reblog!

Ha még nem nézted meg A Wall Street farkasá-t, talán érdemes kihagyni a film pucér jeleneteiből készült alábbi összeállítást, mert az összes meztelenkedésnek dramaturgia funkciója van. De ha már túl vagy a filmen, nem árt feleleveníteni ezeket a részeket. Főleg Margot Robbie-t csodálhatjuk meg, aki Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) második feleségét játssza. A 23 éves ausztrál színésznő a Pan Am című, rövidéletű tévésorozatból lehet ismerős, de feltűnt a tavalyi Időről időre című időutazásos komédiában is.
 

Címkék: Margot Robbie, A Wall Street farkasa

0 Komment 0 Reblog!

Címkék: Elizabeth Olsen, Oldboy remake

0 Komment 0 Reblog!

Filmnapló 2014

Január

1. - Silver Linings Playbook (David O. Russell)
2. - American Hustle (David O. Russell)
3. - Sherlock 3.1, Seinfeld 8.11
4. - Jagten (Thomas Vinterberg), Key and Peele 2.1, Seinfeld 8.13
5. - The Wolf of Wall Street (Martin Scorsese)
8. - L'inconnu du lac (Alain Guiraudie)
10. - Her (Spike Jonze)
12. - 9 mois ferme (Albert Dupontel)
13. - Des gens qui s'embrassent (Danièle Thompson)
14. - La religieuse (Guillaume Nicloux) 
15. - Jack Ryan: Shadow Recruit (Kenneth Branagh)
17. - Casse-tête chinois (Cédric Klapisch)
18. - Sur le chemin de l'ecole (Pascal Plisson)
19. - L'extravagant voyage du jeune et prodigieux T.S. Spivet (Jean-Pierre Jeunet)
20. - Foutaises (Jean-Pierre Jeunet)
21. - True Detective 1.1, Seinfeld 8.13, Eastbound and Down 4.2-4
22. - True Detective 1.2
23. - Seinfeld 8.14, How I Met Your Mother 9.14-15
25. - Item 47 (Louis D'Esposito), Short Term 12 (Destin Daniel Cretton), Eastbound and Down 4.5, Seinfeld 8.15
26. - Sherlock 3.2
27. - Saving Mr. Banks (John Lee Hancock), Girls 3.4
28. - Viharsarok (Császi Ádám) 


Február


The Grand Budapest Hotel (Wes Anderson)
Megdönteni Hajnal Tímeát (Herczeg Attila)
True Detective 1.3-5
Girls 3.5-6
The Larry Sanders Show 6.1-5
Only Lovers Left Alive (Jim Jarmusch)
About Time (Richard Curtis)
In a World... (Lake Bell)
The Mirror Between Us (Kahlil Joseph)
¡El Tonto! (Lake Bell)
What Will Survive of Us (Domhnall Gleeson)
Noreen (Domhnall Gleeson)
Aningaaq (Jonás Cuarón)

Címkék: Filmnapló 2014

0 Komment 0 Reblog!

Lovagolj magányosan! (Ride Lonesome, 1959)
Rendező: Budd Boetticher
 

Valamiért úgy alakult, hogy Magyarországon Budd Boetticher neve csak nagy ritkán kerül elő, amikor a zsáner legnagyszerűbb rendezői kerülnek szóba. Pedig a kőarcú Randolph Scott főszereplésével készült westernjei csupán alacsony költségvetésük miatt érdemelték ki a lealacsonyító B betűt, egyébként simán ott a helyük a műfaj legjobb darabjai között. Hiszen a lényeg a végtelenségig lecsupaszítva és az események sorsszerűségét kidomborítva jelenik meg bennük: lovasok üldöznek lovasokat a kietlen, sziklákkal tűzdelt tájban, és a tőmondatokból álló párbeszédekből szép lassan fény derül arra, hogy ki milyen célból akarja a másikat elfogni, vagy éppen megölni.
 


Elkölthető pénzhegyek híján nincsenek látványos tömegjelenetek a Lovagolj magányosan-ban, helyette viszont kapunk tömör életigazságokat (Hát nem tökéletes például az a mondat, hogy "vannak dolgok, amiket az ember nem lovagolhat körbe"?), a rendező bikaviadal-mániájából fakadó, változatos és kiélezett párbaj-szituációkat és egy bámulatos finálét, amely egy rét közepén álló, akasztásra használt, kiszáradt fa köré összpontosul. Annyira mesterien van felépítve a film, hogy a végén már egy magányos, halott fa látványa is bőségesen elég ahhoz, hogy átérezzük a főhős mérhetetlen fájdalmát, illetve hogy egy nehezen feledhető, szimbolikus képpel gazdagodjunk a bosszúvágy lélekölő hatásáról.
 

Varga Dénes

Címkék: Lovagolj magányosan, Budd Boetticher

0 Komment 0 Reblog!

Nicholas Hoult 12 éves volt, amikor megkapta a főszerepet a Nick Hornby regényéből készült Egy fiúról című filmben. A kritikusok egyöntetűen méltatták az alakítását, a 20 millió dolláros költségvetésű film pedig több mint 130 millió dollárt hozott a mozikasszáknál. Houltnak látszólag erőfeszítés nélkül sikerült az, ami oly sok pályatársának nem: tovább tudott lépni a gyerekszerepek után. Ebben persze nem jelentett hátrányt, hogy szerencsésen járt a kamaszkorral, a 2002-es Egy fiúról után három évvel már 190 centis, meghökkentően jóképű fiatalemberként láttuk viszont Nicolas Cage oldalán Az időjós-ban. A Skins című tévésorozatban tinilányok százezrei zúgtak bele, és ha akadt volna még olyan, aki kétkedett a színészi kvalitásaiban, a 2009-es Egy egyedülálló férfi-ben nyújtott alakításával azokat is meggyőzte. Az utóbbi években főleg hollywoodi szuperprodukciókban (A titánok harca, X-Men - Az elsők, Az óriásölő) vállalt szerepeket, de hálistennek azért még becsúsznak olyan bájos filmek is, mint az idei Eleven testek című zombis Rómeó és Júlia-parafrázis.


Hugh Grant és Nicholas Hoult az Egy fiúról című filmben 2002-ben
 


Hugh Grant és Nicholas Hoult 2013. június 8-án Montreálban
 

Címkék: Nicholas Hoult, Hugh Grant, Egy fiúról

0 Komment 0 Reblog!

Feedek

Facebook

Hirdetés