Ezt Máté Gábor mondta Ubrankovics Júliának a Majdnem szűz alábbi jelenetében, és ennél igazabb mondat magyar filmben még sosem hangzott el.


Címkék: Ubrankovics Júlia , Máté Gábor, Majdnem szűz

2 Komment 0 Reblog!

Az ír, lengyel és olasz felmenőkkel rendelkező Zoey Kush már négy éve ügyködik a pornószakmában, de egy gyors Google-keresés alapján úgy tűnik, eddig még senki nem szúrta ki, hogy egy az egyben úgy néz ki, mint Palvin Barbara.
 

Itt egy találomra kiválasztott kép Palvin Barbaráról:
 


Itt pedig egy szinten random fotó Zoey Kushról:
 


A 22 éves pornószínésznőnél minden stimmel. A nyurga tinilányos testalkat, a sportos mellek, a hosszú barna haj, a babaarc, az egzotikus vágású tengerkék szemek, az ívelt szemöldök, a telt ajkak, de még a bájosan kusza fogsor is. A hasonlóság azonban mozgás közben mutatkozik meg csak igazán, ezért talán érdemes megnézni az alábbi videóban Zoey Kush egyik népszerű szexjelenetét is.
 

Címkék: Palvin Barbara, Zoey Kush

5 Komment 0 Reblog!


Címkék: Kate Upton

0 Komment 0 Reblog!

Címkék: X-akták, pornó

0 Komment 0 Reblog!


Címkék: Bo Derek, playboy

0 Komment 0 Reblog!

˘
 

Címkék: Bo Derek, Playboy

0 Komment 0 Reblog!

Címkék: Kat Dennings

0 Komment 0 Reblog!

Ki ez a szexisten?!

Tegnap éjszaka óta egyetlen kérdés tartja izgalomban heteroszexuális nő- és homoszexuális férfiismerőseim nagy részét: ki az a hihetetlenül sármos Vincent Gallo-hasonmás, aki Bucsi Réka mellett ül a Friss Hús Facebook-oldalán közölt alábbi fényképen?
 


A harmincegy éves fiatalembert Lukács Péter Benjáminnak hívják, és jelenleg ő az egyik legfelkapottabb hangmérnök a magyar filmszakmában. Dolgozott a Fluor Film-ben, a Cannes-t megjárt Lágy eső-ben, a Berlinben versenyző Erdő-ben és Symphony No. 42-ben, Szabó Simon a Fal című remekművében, a legközelebbi munkája pedig Reisz Gábor VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című várva-várt első játékfilmje lesz.
 

Amúgy meg Bucsi Réka pasija, úgyhogy mindenki öntsön magára egy kancsó hideg vizet.

UPDATE! Időközben kiderült, hogy már minden idők leghipszterebb magyar videoklipjében is láthattuk csőrözni az álompárt.

Címkék: Lukács Péter Benjámin, Friss hús, Bucsi Réka

0 Komment 0 Reblog!

Tegnap körbement az interneten egy videó, ami a választáson való részvételre buzdította a magyarokat. A sok rosszarcú ex-Narancsos újságíró és alternatív színházi ember mellett képtelenség volt nem észrevenni azt a csinos, szőke lányt. Egy csomó haverom azzal fárasztott, hogy derítsem ki, ki ez a csaj. Hát megtettem.
 


Kiss Anna Júliának hívják.
 

Fotómodell.
 

26 éves.
 

173 centi magas.
 

Van egy tetkó a bal vállán.
 


Holland szakra jár az egyetemen, fordító-tolmács specializációra.
 

Alkalmazott grafikusnak is tanul.
 

Szabadidejében festeni szokott, rengeteget olvas és jógázik.
 

Ő volt az hévizi tóban fürdő úszósapkás lány a legutóbbi Magyarország-imázsfilmben.
 


Itt van róla egy csomó fotó.

 

Három évvel ezelőtt szerepelt a Megdönteni Hajnal Tímeá-t rendezőjének Mindenki boldog című rövidfilmjében, Elek Ferenccel énekelnek benne egy dalt (vagyis csak tátognak, mert igazából Szűcs Krisztián és Herrer Sára énekli azt a számot).
 


Ismerősei szerint nagyon kedves, szerény lány.

Ő volt az egyik csaj a Kiss Imre Stolen Moment című számához készült kontroverziális videoklipben, amit Szombat Éva (Ív & Candie) és Koleszár Adél rendezett.


Címkék: Kiss Anna Júlia

4 Komment 0 Reblog!

Eva Green izomból szexel

"Mintha két megvadult állat viaskodna. Ez is, mint sok más dolog a filmben, annyira el van túlozva, hogy már paródiába hajlik, viszont olyan pofátlanul primitív és hatásvadász, hogy elképedve bámultam a vásznat, hogy ez meg mi a jó ég." - írta az Origo Filmklub kritikusa a 300 - A birodalom hajnala azonnal legendássá vált szexjelenetéről.
 

Címkék: Eva Green, 300 - A birodalom hajnala, szexjelenet

0 Komment 0 Reblog!

Feedek

Facebook

Hirdetés